Det är bedrägeri!

Photo by Kaitlyn Baker on Unsplash

Det är bedrägeri!

Vi måste ta upp det här igen, det är så tråkigt att jag behöver påminna er igen.
Trotts att jag gång på gång skriver om att ni inte ska uppmana andra att klicka på varandras betallänkar så fortsätter dessa trådar komma upp på Facebook, det är så oerhört tråkigt att se och faktisk känns det lite desperat.

Sluta innan det går för långt!

Efter att ha pratat med Aviral så har jag nu fått det svart på vitt, det ni håller på med när ni gör så här är bedrägeri Så mitt tips till er är att ni sluta med det här med en gång, innan det går för långt.

Förstör för andra!

Ni förstör inte bara för er själv utan även för oss alla, vi kämpar hårt med våra blogga så ta inte bort den här möjligheten för oss andra. För det är precis det här som kommer att hända om ni fortsätter med det här som ni gör nu.

Alla som läser min blogg vet att jag kämpar för oss bloggare, för att vi ska bli erkända som en yrkesgrupp. Men när jag ser det här så står jag helt och hållet på företagens sida, det ni gör är fel på så många sätt.

Nu hoppas jag att jag slipper ta upp det här igen!

Postar i Marknadsföring    Tagged , , , , , ,     3 kommentarer    

3 tankar om “Det är bedrägeri!

  1. Jag hoppas innerligt att folk börjar vilja förstå nu en gång för alla, det är så fruktansvärt tråkigt med dessa trådar för oss som faktiskt vill någonting med bloggandet. Delar inlägget, mycket bra skrivet!

  2. du har satsat bra på bloggen nu, du bör sluta taggga inläggen för ditt inlägg kan rankas på taggen. En tagg kan du inte optimera men ett inlägg kan du skriva om om om! hls jennie http://www.missjennie.se

Kommentera