Den var inte för oss..

Min underbara arbetsplats..

Godmorgon!
Det är ytterligare en väldigt fin dag idag, något svalare skulle jag tro men det gör inte så mycket. För min allergi så skulle jag vilja ha lite regn nu, annars kan det gott var varmt tycker jag allt.

Vi var och kollade på en lägenhet igår, det var säkert en mycket fin lägenhet i två plan. Men rummen kändes för små så det hade varit mer lämpligt för en familj med ett barn, vi hade aldrig fått våra barn att trycka in sig i den lägenheten. Vi hade nog inte ens fått plats med alla terrarium där, dock vara den väldigt fin men inte för oss.

Hoppas ni får en trevlig dag..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     3 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

3 tankar om “Den var inte för oss..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.