Den perfekta jultröjan

I samarbete med jultröjan.se

Nu är det så att jag egentligen inte alls gillar det här med jultröjor eller att spöka ut sig med roliga tröjor inför julen, men visst kan det var lite kul om man skulle finna just den där tröja som man bara måste ha på julen. Visst känner ni igen er, först vill man inte alls spöka ut sig alls. Men sen vänder det på något sätt och man köper ändå den där tröjan,vilket du visserligen bara kommer använda en gång. Visst är det lustigt med oss människor, vi kan bara inte låta bli att köpa något speciellt att ha på oss vid jul.

Förra året hade jag en munkjacka som var formad som en pingvin, vilket jag själv aldrig skulle trott i min vildaste fantasi att någon skulle ha fått på mig. Min sambo hade en alv dräkt som klädde henne bra mycket bättre än vad min munkjacka klädde mig. Vilken tur för mig att detta år har jag hittat en samlingssida som har precis allt man kan tänka sig när det handlar om tröjor inför julen. Det är bara klicka in på sida och där välja vilken typ av tröja man vill ha, det finns allt från redigt fula till de som faktiskt är redigt klädsamma . Men det viktigaste är nog ändå att du kan botanisera bland alla tröjor från olika butiker utan att ens besöka dem innan. Man behöver med andra ord bara denna sida för att hitta sin perfekta jultröja 2019

Jag är själv barnsligt förtjust av pingvintröjor och Star Wars så för mig var det ganska lätt , jag surfade bara in och gick upp i sökrutan och sökte på Pingvin samt Star Wars. Vips så hittade jag med en gång ett par stycken tröjor som skulle passa mig perfekt inför denna jul. Jag blev väldigt förvånad över hur smidig sidan faktiskt var, dock finns det en del att önska inför kommande år. Skulle inte skadat om logotypen varit lite mer proffsig. Men bortser man det så var det här en utmärkt sida om man letar efter jultröjor 2019.

Nu till den stora frågan, kan jag hitta någon till min sambo?
Jo jag hittade en som jag mer en gärna skulle kunna tänka mig köpa till henne, givetvis är det en pingvin på den. Kan liksom inte få nog av dessa djur, de är så bedårande och söta. Samt så passar de mycket bra till julen, det är nog annars bara renar jag förknippar med just julen. 

Postar i Samarbeten, Shopping    Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

Kommentera