Den perfekta grillen!

Ett samarbete med Bygghemma.se

Nu är det ju inte så att vi här hemma har möjligheten att ha en gasolgrill men det hindra ju inte mig från att titta och dregla på dem, trotts att vi bor i en väldigt fin lägenhet med en väldigt stor balkong så kommer vi inte ha plats för en gasolgrill. Man vill ju för plats för en fin soffa med ett trevligt bord med.


Men skulle vi nu köpa en så skulle jag nog rekommendera en gasolgrill som bygghemma.se har, det är nog främst för att de har ett brett utbud av dem, klicka man in på deras hemsida så finner man att de har de små grillarna men även de stora och vräkiga grillarna. Det är bara att välja den som passar en bäst, vet att det kanske inte alltid är det lättaste när det finns ett så brett utbud av dem.

Grillar man ofta så ska men helt klart satsa på en med stor grillyta, den ska även var lätt att göra rent. Men en sak till kan jag tänka mig är väldigt viktigt när man grillar mycket, självklart så tänker jag på hur stabil och stadig den är. För oss hade det räckt med en mycket enkel bordvariant som den här nedan.

Postar i Samarbeten    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *