Den magiska Canvastavlan.. (Sponsrad)

Canvas är snyggt och jag är nog en av de som förespråkar att man ska ha det hemma och gärna mycket av dem, skämt och sidor så tycker jag det är grymt snyggt att ha dessa konstverk uppe.

Det finns så mycket läckra motiv och de är väldigt snygga samt så passa de bra in i den still som finns här hemma, hittade en så snygga canvas på Photowall med motiv på London Bridge som jag är väldigt säker på komma passa in min lägenhet. Det är inte ofta jag fastnar för något så med en gång utan att behöva vela mig, den här har jag redan bestämt var den ska hänga.

Ni ska få se sen då förstår ni varför jag valde just det här motivet, ni kommer inte bli förvånade alls samt så kommer ni även fatta varför jag valde just ett motiv med London Bridge.

Stay tune för uppdatering om den magiska Canvastavlan..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Shopping, Sponsrat    Tagged , , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Den magiska Canvastavlan.. (Sponsrad)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.