Den långa veckan för mig tog ut sin rätt

13866556_10154370396198571_898097400_nIbland vaknar man en morgon och inser att idag är det en sån där dag då man sak hålla sig för sig själv mest för att det är skönt, tror det är en effekt av att ha varit igång hela veckan i caféet. Det är fullgång på en konstant och när man sen kommer hem så är man så trött och då känns det som hela kroppen bara ramlar ihop, Kanske är så att man tar ut sig så totalt och att det blir allt för mycket för mig så jag behöver kanske det breaket när jag kommer hem. Jag menar att alla intryck gör att man blir så trött då hjärna gå på högvarv hela tiden.

Idag har jag gjort det som får mig att koppla av som mest, jag har varit ute och fotat och bara gått och gått. Tror ingen kan förstå vilken frihetskänsla det är att bara ta kamerautrustningen med mig och sen ge sig ut i skogen och bara gå och inte har någon plan på var jag ska gå, jag gick vid 11 och kom hem klockan 14 så det blev en ganska härlig och lång runda. Nu känner jag bara en fysiks tröttheten och det känns bra..

Många kommer nog att säga, men det är ju bara en arbetsvecka inget att bli trött för. Men nu är det ju så att med mina problem så blir det ganska mycket för mig att träffa folk hela tiden, så nu har vi rätt ut det så slipper irriterar sig på det..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i ADHD, Livet    Tagged ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Den långa veckan för mig tog ut sin rätt

  1. förstår att du blir trött, intryck OCH jobb ÄR jobbigt <3
    härligt att ge sig ut att fota 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.