Den eviga väntan

Snart 9 ÅR

Dag har gått sin gilla gång och jag tycker nog jag fått lite ordning på dagen, sitter fortfarande här och hoppas på att något av det jag beställt kommer idag, det är egentligen en massa saker till ödlorna och ormarna men det jag väntar främst på nu är några saker jag beställt till A och sen en halsbandet som är format som en tatueringspenna. Det är just det här som är det jobbiga med att handla på Wish.com, den eviga väntan på att allt ska komma. Men nu hoppas jag att det dyker upp snart, annars så börjar jag klättra på väggarna här hemma.

Min dotter väntar otåligt på sitt kalas som ska vara nu på lördag, tror hon är riktigt spänd på vad kom skall. Den här gången har jag slagit på stort och faktisk hyrt lokal och hela den grejen, vad gör man inte för sin dotter.

Postar i Livet, Shopping    Tagged , , , , ,     4 kommentarer    

4 tankar om “Den eviga väntan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *