Deathstars – The Perfect Cult

image001Det är inte så där jätteofta jag fastnar för en skiva så där pang på, men om jag nu ska vara 100 % ärlig så gör jag det med den här skivan från svenska  Deathstars. Visst har jag hört dem innan, det ska  jag nog säga men jag har nog aldrig hört dem på det sätt jag borde ha gjort. För det här är en skiva som snurra hett hos mig nu, ja jag vet att den är från 2014 men det gör egentligen bara att jag skäms och undra vilken sten jag har legat under när den här släpptes.

Första gången jag hörde något med det här bandet var någon gång 2004 och då var det låten Synthetic Generation, den var redigt bra och videon var obehaglig  och rent morbid. Det är sånt som fånga mina ögon lite extra, dock så föll bandet i glömska då jag skrev på en massa andra recensioner under den tiden. Kan idag säga att när jag jämför skivorna så har de sket en massa ändringar och det till det bättre ,  bandet har vuxit som bad och blivit ett band som jag mycket väl skulle se live igen. Hade nöjet att se dem 2006 på Gates of Metal och tyckte då inte de var så där jättebra, men det kan oxå vara jag som inte förstod mig på deras musik . Jag höjer hatten och salutera till dem, det här är fan så bra det bara kan bli..

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.