Därför slutar jag som influencer

Photo by Goran Ivos on Unsplash

Bloggandet är en så stor del av mig och mitt liv, den här gången hade jag tänkt skriva lite om varför jag slutar helt med sponsrade inlägg. Det handlar aldrig om besökare eller kommentarer för min del , nej det har hela tiden handlat om att skriva för att det är kul. Bloggen har alltid förändrats utefter att jag har utvecklats, detta innebär att det alltid har varit en salig blandning på inlägg. Men en sak har aldrig förändrat under denna tid, min kärlek för att skriva och var kreativ med mina texter.

Detta upptäckte jag ganska snabbt när jag höll på med sponsrade inlägg, vilken fantasi man måste ha för få ihop alla dessa texter. Det är jättesvårt att får ihop en text på 300 ord som är intressant för läsarna, det får ju inte bli för mycket upprepningar. Kanske ni tycker jag är tjatig med dessa texter, men jag tycker ni som orkar och klara av att leverera dessa texter är högst imponerande. Jag skulle till och med gå så lång att säga att jag bugar för er , ni klara av något som inte jag själv klarade av att prestera. En annan sak som gjorde att jag bestämde mig för att nu får det vara nog, när min blogg blev mer eller mindre en reklampelare så kändes det inte kul längre att skriva.

Photo by Ilya Pavlov on Unsplash

Men jag försökte och det är väl det som räknas, det är därför jag slutade för gott som influencer. Jag har inte vad som krävs för att jobba inom detta yrke, men jag kommer alltid finna detta yrke som  inspirerande och intressant.

Jag kommer fortsätta,men jag kommer hålla mig till det jag kan. Jag är rent jävlig på att koda och bygga hemsidor, mindre bra på design. Men man kan inte vara bra på allt, visst är det väl så.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Replies to “Därför slutar jag som influencer”

  1. Och jag tycker det är sjukt imponerande med personer som kan bygga och koda, för mig är det en omöjlighet.. begriper inget! ?
    Nu har du testat iallafall ?

  2. Öppet och ärligt av dig att skriva om dina tankar och din bearbetningsprocess kring att sluta som influenser.
    Ja alla är vi bra på olika saker. När man känner att någon annan till stor del styr det man ska skapa blir man ju aningen bakbunden och det är inte roligt. Skönt att du känner sådan frihetskänsla, det betyder nog att du agerat helt rätt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *