Där kom det, som ett brev på posten..

Photo by Talgat Baizrahmanov on Unsplash

Vi avsluta denna kväll med att jag tagit mig igenom melodifestivalen, ja ni läste rätt jag har sett melodifestivalen. Det var ganska skönt att bara sitta och slötitta med hela familjen, har nämligen gått och blivit sjuk. Ja min älskade dotter som låg sjuk hela förra veckan har smittat mig så nu har jag både feber och hosta, detta är lagom kul då jag inte har tid med det här.

Ska snart krypa ner i sängen och sova så jag orkar upp imorgon, det kommer en tid nu då jag kommer att leva på Alvedon och nässpray.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     21 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

21 tankar om “Där kom det, som ett brev på posten..

  1. Jag brukar vara den som bojkottar melodifestivalen, men likt dig så tittade jag igår och jag tyckte inte riktigt rätt låt gick vidare. Jonas Gardell kan visserligen inte sjunga, men hans texter är fantastiska och förmedlande.
    Jag hoppas att du snart ska få må bättre.
    Kramar

  2. I rätt sällskap och utan några som helst förväntningar kan melodifestivalen ändå vara lite underhållande ibland. 🙂 Trist att du blivit sjuk, hoppas du piggar på dig snabbt!

  3. Stackaren, hoppas att dottern är helt återställt med! Hoppas du mår bättre snart! 🙁 Tråkigt att höra att du har blivit sjuk. Krya på dig och hoppas att du får ändå en kanon dag med familjen! ??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.