Dagens träning

14725268_10154613335348571_633508117_oIdag var det ytterligare ett pass på gymmet och ännu en runda på 5 km , kanske inte låter så där jättemycket men för mig är det sjukt mycket att springa. Den här gången kom jag under 35 minuter, det kändes i hela kroppen och jag trodde faktiskt inte jag skulle palla med det. Men se det gjord jag med bravur måste jag säga , är nu ett steg närmare mitt mål att nå under 30 minuter på den distansen.

Har även idag testat proteinbars från Goodlife idag, en test på smakerna Coconut Dream, Raspbery Liqourice Twist och Caramel Coco kommer i ett annat inlägg. så det får ni vänta lite på.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.