Dagens i-landsproblem : S Health


En sak begriper jag inte mig på, det är appen S Health som finns med i alla Samsung mobiler. Denna appen håller på att göra mig galen, jag menar det bokstavligen då den tycker jag ska träna mer eller röra på mig mer. Jag göra inget annat än gå överallt, det blir nästan 2 till tre mil om dagen som jag går eller rör mig ändå står det att jag ska träna mer.

Ett i-landsproblem , ja men det är ett mycket störande sådant då den gör mig totalt galen. Är ganska sugen på att avinstallera det så att man slapp den, tycker den egentligen bara är störande. Fast då måste jaga roota min mobil.

Det orkar jag ärligt inte göra, så jag inaktiverade den bara.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.