Dagen efter ser det ut så här

img_20161021_134607

img_20161021_134617

Idag vaknade jag av att det sved lite i armen och att det var svårt att somna, jag hade lite svårt hitta en ställning så att det skulle vara bekvämt för armen. Nu på eftermiddag har det lugnat ner sig och det känns mycket bättre i armen, det kostar på att vara fin skulle man kunna säga.

Skulle jag ge mig in på det här igen om ja hade vetat vad jag vet idag, absolut det skulle jag gör med glädje och jag kommer troligen göra det med min överarm.

Många skulle nog säga att det är åldersnoja medans jag är ganska säker på att det är både åldersnoja och en glädje för att jag äntligen kommit över min tatueringsskräck, för tror det eller ej jag har varit rädd för att tatuerar mig och bangat ur många gånger innan. Men för 1 år sen så började jag fylla kroppen och nu sitter jag här med en halfsleeve, man kan ju säga att det har förändrat ganska ordentligt.

Nu Ser jag min kropp som ett duk och att den ska prydas med konst och så får det bli,

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.