Crisix – From Blue to Black

558777Ibland dyker man på musik som man bara inte kan sluta lyssna på, just i det här fallet så råkade jag av en slump snubbla över bandet Crisix och fastande genast för deras snabba och aggressiva musik. Efter lite efterforskning av bandet så hittar jag att de släppt två plattor innan, varför jag nu har missat det här bandet vet jag inte men det här är redigt bra och jag är tacksam för att ha hittat dem.

Om man sen fortsätter att forska vidare i bandet historia så hittar man att de är från Spanien och hette från 2008 – 2011 Crysys men bytte till Crisix, ska vi vara helt ärliga så känns namnet mer Thrash Metal än vad Crysys gjorde.

Musikaliskt så är det här en skiva med otroligt mycket aggressivitet och kan ibland bli snodd på enformigt, det är inte dåligt men kan bli enformigt att lyssna när låtarna nästan låter likadant. Låtarna är bra men jag hade velat ha mer variation på låtarna, gillar ni Thrash Metal så ta och kolla in bandet , jag kan lova er att ni inte kommer att bli besvikna.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.