Christer tipsar om I like radio!

ilikeradioIdag vill jag mest tipsa om den helt underbar appen  I Like radio  som jag laddade ner till min mobil , det bästa med den här är att den fungera till min Chromecast och det innebär att jag nu kan lyssna på radio genom TV.  Borde nog förklara lite varför jag tycker det är bra, jag har bästa högtalare till TV och då vill jag oftast lyssna på musik där. Men det har inte gått innan då mindre appar var kompatibla med Chromecast.

Jag är mycket glad för just den här appen då jag nu kan välja enkelt mellan en massa radiokanaler, i mitt fall så är det mest Bandit Radio som går då jag tycker det har den bästa blandning av musik som passar mig, det här en av de apparna som jag använder flitigast nu , det känns som den gjorde så min Chromecast blev komplett. Nu kan jag både lyssna på radio lyssna på Spotify och titta på film genom den. Har ni inte laddat ner appen så testa vet ja, den finns både för Apple och Android så det finns inga hinder att ladda ner den.  Mer information kan ni finna här, så tveka nu inte att ladda ner den.

 

 

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tester    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.