Christer Testar : Snickers White


En dag när jag var över till min lokal kiosk så passerade jag all smarrig chokladen, där såg jag den så vackert ligga. Det var en Snickers White som jag kände med en gång att det här måste testa, sagt och gjort så köpte jag den.

Det tog några dagar innan jag testade den då jag kände att den här ska ju sukta länge på.

Igår så satte jag mig ner med den här guldbiten för att se om den var lika god som jag hade föreställt mig, första tuggan var lite speciell då det kändes som en Snickers men med en lite lätt skum smak. Andra tuggan så började munnen och smakerna komma i balans, men det var något som kändes lite fel ändå. Det var ju Snickers men det kände så jädra fel med vit choklad då det fungerade inte alls med jordnötterna. De något salta jordnötterna skar sig redigt med den söta chokladen så det blev bara fel.

Jag har ätit twix white, den är fin. Där snackar vi om en balans som fungera ända ut, köp den istället så blir ni glada.

Postar i Tester    Tagged , , ,     4 kommentarer    

4 tankar om “Christer Testar : Snickers White

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *