Christer Testar: Snickers Shake


Som jag lovat er så har jag nu testar Snickers Shake, det här var något av det vidrigaste jag druckit på mycket länge. Det var bara en söt sörja med lätt smak av jordnötter, den lätta smaken av jordnötter var nog det närmaste man kan komma smaken av Snickers på den har shaken.

Hur kan man fördärva något så gott på det här sättet är mig en gåta, men gillar ni sötsaker så kanske ni kommer gilla den. Min dotter älskade den, men sen älskar min dotter allt som är söt. Så de tär inget att gå efter direkt,du kan sätta fram nästan vad som helst som är söt och jag lovar att hon kommer att gilla det.

Jag kommer testa alla de andra som finns, kanske kommer jag hitta någon av dem som passar mig.
Vet att det ska finnas.
Bounty
Mars
Twix
Milky Way

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet, Tester    Tagged , , ,     3 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

3 tankar om “Christer Testar: Snickers Shake

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.