Christer Testar: Proteinbars från Swebar

Detta inlägga är ett samarbete med Svenskt Kosttillskott.

Det här är första samarbete jag gör med ett företag där jag testar en produkt från dem, den produkt jag har testat är en proteinbar från Swebar. De smaker som har legat under luppen är Lemon, Hallon/Lakrits, Caffe Latte, Päronglass samt Banan & Choklad.

Jag har testet en del andra sorter som finns ute på marknaden, men jag har alltid tyckt de varit torra och inte alls så goda. Så det var med  stor nyfikenhet jag testade Swebar, till en början kan jag säga att de här inte så torra som de brukar vara. Om man väljer Hallon/Lakrits för den var väldigt torr och det började genast växa i munnen på mig, det gjorde visserligen inte så mycket då den var otroligt kvalmig och inte alls så god som jag hade hoppats på.

De andra smakerna jag testade var både goda och inte så kvalmiga, smakerna satt där de ska sitta och självklart så fann jag en favorit bland dem jag testade. Behöver kanske inte säga att det inte var Hallon/Lakrits som blev vinnare.

  1. Päronglass ( Perfekt på alla sätt, den smakar som piggelin)
  2. Lemon (Fräsch och upplyftande smak)
  3. Caffe Latte ( Det är god smak och man känner att det är Caffe Latte)
  4. Banan & Choklad (Helt okej men lite kvalmig )
  5. Hallon/Lakrits (Bottennapp, torr och kvalmig)

 

Postar i Sponsrat, Tester    Tagged , , , , , , ,     1 Kommenter   

En tanke om “Christer Testar: Proteinbars från Swebar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *