Christer testar proteinbars från Goodlife

cocosSom lovat har jag nu testat alla tre smakerna från Goodlife som jag köpte och finner dem väldigt goda men självklart var det en eller två av dem som stack fram lite bättre än någon av de andra.

Vi börjar med Coconut Dream som hade en viss gummismak och jag tyckte mest det var som att tugga på gummi med kokossmak, så den är inte den jag rekommenderar om ni fundera på att köpa dem.

Vi går snabbt över till Caramel Coco som var överraskande god och med konststens som fungerade bra tycker jag kokos och Karamell smak fungera redigt bra och det nästan smälter i munnen, helt klart en bar som får ett något högre betyg enligt mig.

Sen tar vi min favortit som jag skulle kunna skriva en hel uppsatt om Raspberry Liquorice Twist, detta är i särklass den godaste jag smakat och jag tyckte de lyckat bara med lakritsen och hallonsmaken, så för mig är det en självklar vinnare i det här testet.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tester    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.