Inlägget är ett samarbete med Buzzador & Philips

För en tid sen fick jag den stora äran att få testa en trimmer för skägg, det här något som jag uppskattar väldigt mycket då jag älskar mitt skägg. Tycker att jag passar bättre i skägg än utan , ser iallafall inte ut som ett vuxet barn.

Så hur fungera denna värsting till trimmer?
Ska sägas att jag nog aldrig hade köpt denna trimmer då den är helt klart utanför min prisklass, är otroligt tacksam att jag har fått den stora möjligheten att testa den och kunna ge er ett så ärligt test som möjligt på den.  Trimmen består av 14 olika verktyg, här finns allt skulle jag nog säga.

Det är en komplett trimmer för både män och kvinnor, men den gör sig bästa som trimmer för skägg.  För min del så fungerade den redigt bra och jag kommer åt på alla ställen med trimmen så det lilla skägg jag har  blev jämt och snyggt, videon nedan ser ni hur jag tester den.

som sagt va så har jag inte så mycket skägg på den, men det är tillräckligt för att visa hur bra den är. Använder inte alla 14 verktygen men jag använder dem som passa mitt skägg bäst.

Om jag skulle säga något negativt med den så skulle det nog vara att den var lite svår i början att byta verktygen, men när man väl kom på tekniken så var det en enkel match det med.  En annan bonus med den är att den är lätt att göra rent.

Nu finns det inga hinder för att ha ett fint skägg! 

https://www.youtube.com/watch?v=dOWYcqAJVEE&t=46s