Christer testar Pace6-rakhyvel med Essentials Shave Foam

Jag skrev att det var rakgele som jag hade fått till hyveln i går men så var det inte utan det var raklödder, jag är fruktansvärt skeptisk till raklödder och framför allt när de går ut med texter som “Vårt nya raklödder är sammansatt av ingredienser som ger dig en perfekt nära rakning. Raka dig som vanligt och skölj rent för bästa resultat.”. Nu ska vi inte vara så där skeptiska utan vi ska testa “Världens första rakhyvel med 6 rakblad” som ger dig en närmare och effektivare rakning.

Rakhyveln var skön att hålla i och bladet var relativt lite, man kom lätt åt att raka sig både bakom öronen och under hakan. Den gled lätt genom stubben som blir efter någon dag på huvudet , löddret som man fick till i startpaketet var förvånansvärt bra för att vara raklödder. Brukar föredrar gele men det här får bra betyg, hyveln är en bra hyvel fast jag kan tycka att priset blir något dyrt om man ska prenumerera på den.

Startpaket : 59 kr
Fjärde månad 278 kr ( 4 blad  plus Raklödder på köpet)

Det låter inte så dyrt men jag lär behöva något mer än 1 blad i månaden, det lär behövas 4 blad i månaden, men komplimentera du  med  Cien Shark 5

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tester    Tagged , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “Christer testar Pace6-rakhyvel med Essentials Shave Foam

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.