Christer Testar: KitchPro Våffelskålsjärn

Detta är ett samarbete med Coolstuff

Jag har fått den stora äran att få testa detta mycket smidiga våffeljärn, det är intet vilket järn som helst utan man kan göra dessertkoppar i det. Det ser väldigt proffsigt ut på bilder, så jag längtade efter att få göra minst lika fina desserter som de hade gjort på bilderna.

Försök nummer 1

 

Blev det som jag hade tänkt, nej det blev det verklige inte. Det var svårt och det var väldigt knepigt att komma på exakt den mängd smet man skulle ha, visst det fanns ett streck där man inte skulle hälla över. Men gjorde man det precis som det stod att man skulle göra så rann det över och de blev inte alls så snygga. Ett stort minus tycker jag kan var att man inte vet hur länge de ska gräddas, det borde finna något som visar när de klara.

 

Sista försöket , nu liknar det på ett ungefär de på bilderna.

Men övning ger färdigt så med lite experimenterande så lyckades jag på sista försöket göra en som faktiskt kunde liknas med de på bilderna.
Vi hade använt den smet som fanns med i paketet, gör inte det misstaget som vi gjorde. Använd ett vanligt recept på frasvåfflor så får ni ett bättre resultat, för det vi använde blev dem allt för tjocka och mäktiga. Barnen var helnöjd med resultatet det var det viktigaste i det här testet.

Kommer vi att använda det här igen, ja det är jag ganska säker på att vi kommer att göra. Fast då kommer vi använda ett recept på goda frasvåfflor istället.

Det färdiga resultatet med en härligt god glass fyllning.

 

Postar i Samarbeten, Tester    Tagged , , , , ,     12 kommentarer    

12 tankar om “Christer Testar: KitchPro Våffelskålsjärn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *