Christer testar Headblade hyvel plus rakkräm

headblade_atx_le-black_start_kitIdag ska jag skriva några rader om en rakhyveln och även om Rakkrämen som jag fick hem för några dagar sen, jag har hunnit använda hyveln två gången på mitt huvud och då även använt rakkrämen från samma märke. Ska sägas att till en början att jag tyckte formen på hyveln var mycket lustig och jag hade svårt för att greppa hur den skulle fungera, men efter lite klurande så tyckte jag den var redigt smidig och den fungerade redigt bra och följde mitt huvud redigt bra. Men och då menar jag men det ska med fördel användas med en vanlig hyvel  då det är svårt att komma åt bakom öronen med den.

Rakkrämen är en helt annan historia, jag är så jädra nöjd med den och man behöver bara lite varje gång man ska använda den. Skulle säga att det bara finns en nackdel med den och det är att den svider redigt mycket i ögonen pm du får in det där, det överväger dock hur bara den är mot klådan och den svidande känslan man kan få efter man har rakat sig. Den här krämen kan du använda på alla ställen så man måste inte använde den när man rakar huvudet, jag använde den även när jag rakad ansiktet och den var precis lika bara där som på huvudet och man slipper den där svidande känslan.

Alla dessa produkter kommer Sliqhaq

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tester    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.