Christer Testar: Dolce Gusto Peach Iced Tea


Så där ja , nu är vi framme vid mitt andra test av Dolce Gustos olika smaker. Den här gången är det iste med smak av persikor som ligger under min lupp för granskning, kan säga redan nu att jag var mycket skeptisk till att göra iste i en maskin som är anpassad för varma drycker.

Det första som slår mig när jag gör denna dryck är att det skumma och påminner mer om öl än om te, de flesta hade nog get upp redan. Men Christer ger sig inte, han rör runt lite och tillsätter is som det ska vara i en härlig kopp iste.

Den ser fortfarande mer ut som öl än te men den lukta väldigt mycket persika så det ser ju lovande ut, men hur är smaken på det hela?
Jo då det smakar iste men jag rekommendera er att göra den ställe in den i kylen en stund till skummet lägger sig , rör sen runt tillsätt is. Det är nu ni får fram den rediga smaken av iste, skummet gör nämligen att det kan bli en lite skum smak.

Läs gärna mina andra tester:
Dolce Gusto Latte Macchiato Vanilj

Postar i Tester    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Christer Testar: Dolce Gusto Peach Iced Tea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *