Christer Testar : Dolce Gusto Lemon Iced Tea


Vi är nu framme vid ett nytt test med smaker från Dolce Gusto, den här gången är det ett iste som ligger under luppen. Jag har druckit det här en tid nu så jag har hunnit smaka in det ordentligt, det här ett iste med smak av citron. Som är helt klart det jag skulle fördrar att dricka.

Men även det här skummas väldigt mycket när man gör det i maskinen, det blir bättre om man fyller glaset med is innan man gör den. Men det här är något som jag har fått experimentera fram för att få fram den bästa smaken, för smaken sitter där den ska dock föredrar jag nog att köpa iste färdigt.

Visst är det smidigt att kunna göra ett glas iste när man vill med podsen, men det bästa resultatet får du om du köper den färdig.

Jag tycker det som fördärva väldigt mycket både på den här och på den andra jag testade är just att den skummar, skummet får isteet att smaka lite mjölkigt.

Läs gärna mina andra tester:
Dolce Gusto Grande Mild
Dolce Gusto Cappuccino Ice
Dolce Gusto Peach Iced Tea
Dolce Gusto Latte Macchiato Vanilj

Postar i Tester    Tagged , , , ,     3 kommentarer    

3 tankar om “Christer Testar : Dolce Gusto Lemon Iced Tea

Kommentera