Christer Testar: Dolce Gusto Latte Macchiato Vanilj


För runt 1 år sen köpte jag mig en en Dolce Gusto maskin för att kunna göra mig lite god chai latte hemma, nu var det ju så att det blev lite mer än så jag köpte hem. Vissa perioder så dricker jag mer utav av de olika kaffesorterna än andra, men den har ändå blivit en självklar del av mitt kök

Igår fick jag hem latte macchiato med vanilj smak som jag hade tänkt testa, har aldrig sett den innan så det skulle bli en intressant upplevelse. Har du någon gång druckit kaffe latte med vanilj så vet du vad jag snackar om, det är något helt underbart gott. Men skulle då den har uppfylla de hårdra krav som jag satt upp?

Jo det här är en helt klar värdig ersättare om du vill avnjuta en go latte macchiato i hemmet, tycker det har fått till en väldigt bra smak på det hela. Det är inte för mycket vaniljsmak och absolut inte för lite, det är helt klart en vinnare som jag kommer att köpa fler gånger.

Smaken överlag på latte macchiaton var väldigt bra , kaffemaskiner med pods brukar ha förmågan att bli väldigt blaskiga men inte den här. Det kändes nästan som du hade köpt den på Starbucks.

Det här är första testet i en serie jag kommer göra på pods från Dolce Gusto, nej jag är inte sponsrad av dem utan jag gör det av egen vilja. Samt så betalar jag alla pods själv.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tester    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera