Christer Testar : Dolce Gusto Grande Mild

Så nu var vi framme på test nummer fyra, den här gången är det kaffe jag har testat. Kaffe är livets dryck det är vi nog många som håller med om, men hur många av oss testa nya sorter för att hitta det där kaffet med det lilla extra. Jag är nästan säker på att jag har hittat mitt kaffe, det här är en sort som passar min känsliga mage.

Den beska eftersmaken som oftast kommer när man dricker kaffe är som bortblåst här, samt så finns det en rundare smaka som gör att aromen av kaffet når smaklökarna på gudomligt sätt. Låter det här för bara för att vara sant? Kanske, men det är så jag upplever det.  Det här är det som passa mig i alla kategorier,  dessutom så passa det min mage perfekt.

Läs gärna mina andra tester:
Dolce Gusto Cappuccino Ice
Dolce Gusto Peach Iced Tea
Dolce Gusto Latte Macchiato Vanilj

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tester    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Christer Testar : Dolce Gusto Grande Mild

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.