Christer Testar: Dolce Gusto Citrus Honey Black Tea

Det var ett tag sen jag körde en Christer Testar, så nu tycker jag allt att vi kickar igång året med ett helt nytt test.

För några dagar sen gjord jag och min sambo en större beställning av kapslar, det var givetvis de vanligaste som jag redan har testat här.  Men  den här gången tog vi med ett paket med ett helt nytt kaffe samt ett paket te som vi inte sett innan.
Som först ut av dessa två så fall lotten på teet, detta te är en blandning av svart te och fina noter av honung, uppfriskande blodapelsin, lime, grapefrukt och en touch av ingefära.  Både jag och min sambo var väldigt skeptiska till det här då vi testat andra tesorter från Dolce Gusto, men föga anade vi att det här skulle bli en topplacerad smak hos oss båda.

Vi var dock ganska överens om att tillsatte man en skvätt mjölk så höjdes den ett snäpp extra, men använder du socker i vanliga fall när du dricker te så skippar det när du dricker det här.  Limen och honungen gör att det blir sött utan att man behöver tillsätta socker.  Med andra ord så är det här ett te för alla som gillar ett syrligt och söt te. 

Läs gärna mina andra tester:
Dolce Gusto Dolce Gusto Café Au Lait
Dolce Gusto Catuai Do Brasil
Dolce Gusto Chai Latte
Dolce Gusto Choco Caramel
Dolce Gusto Lemon Iced Tea
Dolce Gusto Grande Mild
Dolce Gusto Cappuccino Ice
Dolce Gusto Peach Iced Tea
Dolce Gusto Latte Macchiato Vanilj

 

Postar i Tester    Tagged , , , , , ,     14 kommentarer    

14 tankar om “Christer Testar: Dolce Gusto Citrus Honey Black Tea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *