Christer Testar : Dolce Gusto Choco Caramel


Så nu var vi framme vid ett nytt test, den här gången har lotten fallit på Choco Caramel som är en precis som det låter varmchoklad med kolasås. Det här absolut inte första gången jag testar den, men de här gången gör jag det i ett syfte att skriva om smaken.

Det första som slår en när man gör den är justa hur mycket kola det luktar om den , det är nästa så att det blir lite överväldigande för mig. Smaken är väldigt söt med lite för stark smak av kola, kan förstå att den faller barn i smaken. Men jag personligen tycker det blir lite för mycket, det blir kvalmigt efter en liten stund.

Vet dock att min dotter älskar den, men sen är hon en riktigt godisgris. Jag rekommenderar den för er med barn, men vi äldre dricker nog hellre en Latte Macchiato Vanilj

Det här är första testet i samarbete med Dolce Gusto.

Läs gärna mina andra tester:
Christer Testar : Dolce Gusto Lemon Iced Tea
Dolce Gusto Grande Mild
Dolce Gusto Cappuccino Ice
Dolce Gusto Peach Iced Tea
Dolce Gusto Latte Macchiato Vanilj

Postar i Sponsrat, Tester    Tagged , , , , ,     3 kommentarer    

3 tankar om “Christer Testar : Dolce Gusto Choco Caramel

Kommentera