Christer Testar: Dolce Gusto Chai Latte

Det här borde egentligen vara mitt första test av smaken från Dolce Gusto, så jag skäms en del för att jag gör den nu. Som sagt det här borde ha varit den första jag testade. Självklart så handlar det om Chai latte som är den stora anledningen till att jag köpte maskinen från första början, det här var även den allra första pods jag testade när jag hade köpt maskinen.

Chai Latte är en av de drycker som jag älskar så här är jag väldigt petig med smaken, för att den ska få mer eller mindre godkänd så måste den kunna efterlikna en man kan få på en kaffebar någorlunda. Här har de fått till den väldigt bra, man känner smakerna väldigt bra tycker jag. Är det något jag tycker är fint med den här att den blir inte så blaskig som man skulle kunna tro, den känns perfekt i de flesta aspekt. Det enda jag kan klaga på är att den försvinner lite väl fort.

Läs gärna mina andra tester:
Dolce Gusto Choco Caramel
Dolce Gusto Lemon Iced Tea
Dolce Gusto Grande Mild
Dolce Gusto Cappuccino Ice
Dolce Gusto Peach Iced Tea
Dolce Gusto Latte Macchiato Vanilj

Postar i Tester    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Kommentera