Christer Testar: Dolce Gusto Café Au Lait


Det här är väl egentligen inget märkvärdigt men jag tycker ändå att det är värt att skriva om, jag fick möjligheten att testat café au lait från Dolce Gusto då A hade köpt hem det tills in maskin. Så jag tänkte varför inte skriva några rader om det, det här är egentligen bara kaffe med varm mjölk. Men om vi ska vara ärlig så är det här ju hur smidigt som helst, tänk dig själv när du sitter hemma och få besök. Attans mjölken är slut, då ta du fram din café au lait och bjuder på.

Snacka om att du kommer imponera på dina gäster då.

Sanningen är den att det här är smidigt om man gillar kaffe med mjölk, särskilt om det nu är skummande varmmjölk. Jag var själv väldigt osäker till det hela innan jag testad den, kan säga att jag saknar den här hemma.

Nästa inköp blir helt klart ett paket av det här kaffet.

Läs gärna mina andra tester:
Dolce Gusto Catuai Do Brasil
Dolce Gusto Chai Latte
Dolce Gusto Choco Caramel
Dolce Gusto Lemon Iced Tea
Dolce Gusto Grande Mild
Dolce Gusto Cappuccino Ice
Dolce Gusto Peach Iced Tea
Dolce Gusto Latte Macchiato Vanilj

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tester    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.