Christer testar Cien Shark 5 rakhyvel

cien-men-shark-ersatzklingen-4-stueck-zoomLidl finns det en Rakhyvel vid namn Cien Shark 5 som jag helt enkelt var tvungen att testa, sagt och gjort så köpte jag den för 40 kr som bara det får en att tvivla på den men det är som hittat för den här typen av rakhyvel. Det här nog bland de billigaste jag köpt och jag hade inte alls så höga tankar om den men en del gånger så blir man överraskad och det blev jag den här gången, jag rakar mitt huvud ungefär vart tredje dag men den här gången hade jag väntat något längre för att jag inte haft några blad till den jag brukar ha när jag rakar mig.

Att tillägga är att hyvel i sig ligger bra i handen och det känns redigt bra att raka med den, den glider lätt på huvudet och ibland känns det som man rakar med en av de dyrare sorterna, men så är det ju inte fallet, man märker ganska snabbt att bladen bli slöa och att jag lär nog inte kunna använda det om tre dagar igen. Men för det pris som de kostar så tycker jag helt klart att det värt priset, extra blad kostar runt 40 kr och då får man fyra blad.

Jag rekommenderar den men inte som din huvudsakliga rakhyvel, men har den gärna hemma som reserv hyvel om dina blad skulle ta slut.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tester    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.