Christer testar Chili Klaus Trinidad Scorpion Chips

img_20160924_160221 img_20160924_160215

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När jag var i Växjö så hittade vi chips från chiliklaus.dk som nog är de starkaste chips jag ätit i hela mitt liv, det var styrka 4 och 8 vi testade. Båda chips sorterna var kryddade med trinidad scorpion chili, den ena var något svagare än den andra. Jag ska säga att jag var något nervös för att testa det här men jag gjorde det, jag rekomedera inte det här om du har känslig mage (Vilket jag har).

chipsen i sig var redigt goda och till en början så kändes det inte så farligt och då hade vi bara testat styrka 4, jag skulle inte kunna sätta i mig en hel påse men ett par stycken var helt okej. Det blev lite het eftersmak och jag fick dricka en del. Vi gick snabbt på styrka 8 och där kan jag säg med en gång att där kände jag att det här kommer jag får ångra inatt. Det brände ordentligt i munnen och det kändes som det aldrig skulle sluta brinna. Om de här var goda, de var de säkert om jag hade känt någon smak, jag kände bara en hetta som blev starkare och starkare. Gilla ni heta chips, varsågoda här har ni de hetaste chipsen jag ätit och jag lär nog inte äta något hetare, har fortfarande sår på tungan sen jag åt dem.

Men helt klart värt att test…

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tester    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.