Christer Testar: Barberskabet Rakhyvel


 Innehåller affiliate länkar!

Vi börjar morgonen med ett helt nytt test!
Den här gången har jag testa ett helt ny rakhyvel, den här kommer från Barberskabet som är för mig ett helt nytt märke. Leveransen kom väldigt snabbt för att vara tester, det är inte helt ovanligt att man får vänta ett par veckor på dessa hyvlar.

Väl i min hand så känns hyveln väldigt lätt och ligger bra i handen, det är dock inget unikt för att vara just den här hyveln. Tycker de brukar ligga bra och vara väldigt sköna att hålla i under tiden man rakar sig, det stora testet kommer till själva rakningen.

Som alla vet som läser mina tester så gör jag första testet på på huvudet då det där jag använder hyvel dagligen, att en hyvel är vass och skarp när man rakar huvudet är ett måste. Annars får det ful märken och du skär dig.

Hyveln fungera bra då den följer huvudet bra, den skär fint. Dock tycker jag den kan hugga till lite då och då även om jag använder rikligt med rakgele. Men den är tillräckligt vass för att jag ska bli len och fin i huvudet, passade samtidigt på att testa den i ansiktet och det blev ett bra resultat även där.

Det här är långt ifrån den bästa jag testat men det är helt klart en bra budget hyvel som fungera om man inte har något annat hemma.

Pris: Testpaket 49 kr
Abonnemang: 80 – 109 beror lite på hur ofta du vill ha hyvlarna.

Hemsida: Barberskabet.se

Postar i Samarbeten, Tester    Tagged , , , ,     3 kommentarer    

3 tankar om “Christer Testar: Barberskabet Rakhyvel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *