Christer testar armband från sportarmbandet.se

Det kom ett ett paket till mig med tre redigt snygga armband, för bar jag alltid armband på mig men den senaste tiden så har jag inte burit det då jag inte har hitta något som varit i min smak. De har var dock redigt snygga och det var som de var gjorda för mig, intressant vara magnetfästet som jag faktiskt inte sett så ofta. Det är en väldigt stark magnet så armbanden sitter på plats även om man skulle var väldigt aktiv och springa och hoppa runt. Det är ju så att fler och fler män använder det, armbandet har på senare tid blivit en allt mer trendig och jag ser det bland nästan alla mina vänner. Modellerna varierar i design och material, allt från den klassiska armlänken tillverkad av exempelvis stål eller ädelmetall till smyckena i läder som just nu är det som är allra hetast för herr. Läderarmbanden i det här inlägget kommer från en butik som har ett stort herr-sortiment att välja bland, kika in om ni är ute efter något själva.

Jag passade på att göra en lite video till det hela.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tester    Tagged , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Christer testar armband från sportarmbandet.se

  1. De var väldigt snygga. Jag är också överlag dålig på armband, men desto bättre på halsband. <3

Kommentera