Christer testar en Smart Watch

IMG_20160709_165137

Idag ha jag sprungit runt och testat en Smart Watch från butiken Wish, det här är absolut ingen dyr grej att köpa in och det är klart man får vad man betalar för. Men ska ju sägas att för runt 100 kr får du faktiskt en klocka med hög kvalitet och så fungera redigt bra, vad de däremot har glömt bort är att informera om att du behöver ett liten app som gör att du kan välja vad klockan ska ger dig notifiering på.

IMG_20160709_171754Klockan fungera redigt bra och  man ser vem som ringer och man kan läsa sms när de dyker upp så man slipper ta upp mobilen varje gång. Mig passar det här bra när jag tränar och när jag jobbar då kan jag kolla på den och se om jag behöver svara eller inte, det är otroligt smidigt och väldigt kul sen ska bi ju inte sticka under stolen att det här är en nördig sak som är precis onödig egentligen.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tester    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.