Charlie är med på jobbet


Godmorgon mina vänner!
Idag är det en lite speciell dag för mig och jag Charlie , han är med mig på jobbet idag och har busat med Malte så det här kommer bli mycket intressant. Till en börja så var det ett farligt liv på dem båda två, men nu efter en stund så tror jag båda är lite trötta och vill vila lite.

Det gör mig mycket glad att det här fungera så bra, de ligger nu och ta det lugnt.

Sånt här gör mig redigt glad.

Vad som inte gjorde mig glad var att min mobil åkte i backen , så jag har fått ta fram min reservtelefon . Det är både tråkigt och redigt onödigt..

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Charlie är med på jobbet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.