Brunnsbad och getingstick

IMG_20160720_115722Brunnsbadet en plats för avkoppling och en massa bad, ja där var vi jag och min dotter med min vän och dennes dotter. Det blev några timmar med både bad och kaffe samt lite glass , så här är det sommaren ska vara. Bara glädje och en massa kul, tyvärr blev min dotter getingstungen för första gången i sitt liv så hon blev redigt rädd och började gråta. Klart det gör ont men det hände inte så mycket mer än så, jo hon var rädd för getingar innan så nu är det något värre kan man säga men vi vet nu att hon tål getingar.

Förutom det så har det varit en mycket trevlig dag med härligt sällskap och en massa skratt , nu laddar vi upp inför träningen ikväll då jag ska springa 5 kilometer är tanken .

 

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.