Bra och dåligt 2015

1513217_690439941055921_8457315767427384529_nNu har det kommit till den där punkten då jag presenter vad som varit bra och dåligt med 2015 , året började som det här året med att jag kände mig ganska nedstämd och visste nog inte riktigt vad jag skulle göra med mitt liv. Den här gången kom platsen Silfverforsens Kaffestuga som en räddning och jag kände att jag började hitta hem och att det är så här jag vill jobba. Man kan säga att det var ren tur att jag valde det stället så nu är jag kvar där till Mars. Jag hade en egen utställning med mina bilder på sommaren , var väl några som såg dem , men hoppas kunna få ut mer bilder och tavlor nu 2016 .tattoo2015

Senare delen av sommaren så träffade jag en fantastisk människa och jag släppte min sköld för tidigt och blev redigt sårad av henne, men det är historia och jag får vända det till något positivet. Det som var positivt  med att träffa henne var att hon hade tatueringar och på något sätt så var det hon, utan att hon visste om det som fick mig att äntligen göra det jag längtat efter att göra så länge, jag tatuerade min älskade dotters namn på armen med en stjärna. Det dröjde bara en månad som jag gick tillbaka och då gjorde en stjärna med 78 inuti . I slutet av året så gjorde jag två stjärnor till som då blev början på något som kommer blir redigt stort på min arm.

Så  när jag skriver ner det så har det egentligen bara hänt bra saker för även de dåliga sakerna har jag lyckats vända till det positiva.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Människor, Tattoo    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.