Började läsa boken Yrke: Influencer!

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Torsdag idag och det fortsätter vräka ner snö här i Blekinge, det är inte klokt vad snö det kommit nu. Kan faktiskt inte minnas när det senaste var så här mycket snö här nere, jo det har ju varit snö men inte som har legat kvar en längre tid. Det är ganska unikt att det ligger kvar så här länge här nere i söder.

Nog om snö och kyla, det är ändå inte roligt ämne att skriva om längre. Vi vet att det är kallt och kyligt, det får räcka så.

För några dagar sen började jag läsa på boken Yrke: Influencer, den börjar med dessa raderna:

Det här är inte en bok om hur du blir känd. Det är inte heller en bok om hur du på en månad får hundra tusen följare på Instagram eller hur du enklast får gratis smink och inbjudningar till hippa event eller VIP-kort till det hetaste innestället.
Det här är inte en bok för dig som förväntar dig en quick fix.
Det här är en bok om hur du bygger förtroende. Tillit.

Vi stanna vid ordet förtroende, för det här är precis de vi arbetar med. Vi bygger upp ett förtroenden till våra läsare och det är dem som kommer gör att vi kan tjäna pengar på våra bloggar. Har jag inte rätt i att det är det här som är viktigt för oss som jobbar som influencer, missbrukar vi vårt förtroenden för våra läsare så slutar de läsa och vi är ute ur branschen innan vi hinner säga ordet influencer.

Så Linda Hörnfeldt har helt rätt i orden förtroende och tillit, de är där vi ska börjar för att kunna jobba som influencer.

Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     13 kommentarer    

13 tankar om “Började läsa boken Yrke: Influencer!

  1. Den boken måste jag köpa:) Inledningen är klockren?? så sant många tror att blogga är få springa på hippa events hela tiden… Men vi som bloggar måste inge ett ärligt förtroende för våra läsar….

  2. Snö och kyla är helt underbart. Jag är en sån som gillar när det börjar bli en 15-17 minusgrader. Då vill jag gärna gå ut och bara njuta av hur kylan känns mot ansiktet och hur vackert allting är.

  3. Skulle vilja läsa den boken.
    Undra om det finns nått ställe som skickar utomlands… hm.. får kolla runt lite.

    Ha en bra dag!

  4. Jag har med den boken, stort tack till FrökenRödlök 😀 Har dock inte börjat läsa den än 😛 Ska göra det när jag har börjat få ro i kroppen igen 🙂

Kommentera