Boktips : Virus


En stekhet sommardag drabbas Stockholm av ett mystiskt och våldsamt virus. Inom loppet av dagar är staden, landet och kanske hela världen ödelagd.

Ett fåtal överlever smittan. Amanda, en oberoende och tuff person som aldrig riktigt vuxit ur sin ungdomliga livsstil. Iris, som trots en bruten arm är redo att gå över lik för att skydda sin dotter Sigrid från kaoset i sjukdomens spår. Dano, en 12-årig pojke som flytt krigets fasor i Syrien bara för att tvingas se sin familj utplånas vid ankomsten till Flemingsberg när viruset når Stockholms förorter.

Tillsammans flyr de och tvingas snart inse att hoten de möter i en civilisation som dör är fler än de kunnat ana. Samhället må ha nått sitt slut, men något måste komma därefter. Har de en plats där?
Virus är en tät historia om fyra människors kamp för överlevnad i en värld som inte längre vill ha dem, berättad i ett skoningslöst tempo.

Virus ges ut på Storytel, inom ramen för deras nya satsning Storytel Original.

Vill påpeka att detta inte är ett sponsrat inlägg, jag skriver detta enbart för att jag tycker fler borde lyssna/läsa den.

Postar i Livet    Tagged , , ,     1 Kommenter   

En tanke om “Boktips : Virus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *