Boka din handledarkurs till körkortet online

I samarbete med Trafiko

Någon gång för många år sen skulle jag ta körkort, detta var på den tiden då man fick övningsköra med sina föräldrar eller vem som helst som haft körkort i fyra år. Så är det ju inte längre som ni vet, idag räcker det inte att man hade haft körkort i fyra år.  Nu måste du som övningskör med den som ska ta körkort gå en handledarkurs. Kanske hade det gått bättre för mig om jag haft en som hade gått en handledarkurs, istället hade jag en stingslig och hypad mamma som skrek så fort man kom up i 60 km/h. Det var många bråk som slutade med sura miner det året, hur skulle man kunna lära sig köra bil när man inte fick växla upp och komma upp lite i fart.

Självklart så ska vi inte skyll allt på en dålig handledare, jag var nog inte den bästa elev till min stackars mamma. Men om Tarfiko hade funnit med sin handledarkurser så tror jag att det varit lite lättare för mig då jag inte kanske inte valt min min mor att gå denna kurs, hade nog enbart valt min pappa till det. Men samtidigt, och det är motsägelsefullt så tror jag att om både jag och min mamma gått den tillsammans så hade vi nog kunnat fixa det utan sura miner.

Med Trafiko kan man boka handledarkurs enkelt och smidigt i mobilen, ska sägas att de har dessa kurser med handplockade lärare runt om i Sverige. Är man sen nöjd med detta så kan man sen kolla in deras digitala plattform för övningskörning, här kan du träna på alla kör momen inför uppkörningen. Dessa får du tillgång till om du gått någon av deras kurser. 

Ska sägas att jag inte har något körkort idag, det beror dock inte på dåligt handledning av min mor eller far. Det kan vi nog enbart  skylla på mitt dåliga temperament. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *