Blott två dagar kvar!

Photo by Kholodnitskiy Maksim on Unsplash

Nu är det bara två dagar kvar till min resa till Helsingborg,det är med både skräck och en längtan jag ser fram emot det här. Det här är som jag skrivit innan något som är helt unikt för mig, ge mig ut på en resa helt själv. Själv på ett tåg, bara det skrämmer mig. Sen ska vi inte tala om hur det är att vara själv i en stad som jag aldrig varit tidigare, det här kommer bli en skrämmande men kul res i rätt riktig.

Självklart vinner det positiva med hela resan, det kommer bli kul att träff alla bloggare och utbyta tankar och åsikter. Men jag kommer nog som i Kristianstad, var den som sitter i bakgrunden och bara lyssna och betraktar.

Men kul kommer det bli och jag ser fram emot det hela.

5 thoughts on “Blott två dagar kvar!

  1. Du kommer ju säkert växa av resan och ha mycket trevligt. Det är bra med de som lyssnar och reflekterar, alla typer behövs på en tillställning ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.