Bloggdrottningen

Kajsa är en kvinna på nätta 38 år som i detta nu driver Sveriges största hälsoblogg. Det är bara ett problem – bloggen är uppbyggd på en stor bluff. När en kvällstidningsjournalist är henne på spåren blir det en kapplöpning med tiden för att se vem som hinner först.. Ska Kajsa hinna rädda sin blogg, sitt äktenskap och sig själv? Eller kommer allt att avslöjas på den stora hälsomässan i Kista?. 
En viss kändistränare vid namn James Core har också, av misstag enligt Kajsa, fått en på tok för stor roll i hela soppan.

 Jag har själv lyssnade på den här boken för en tid sen , när jag nu fick den i min goodiebag så kände jag att jag  var tvungen att tipsa er om den. Det här är en något så unikt som en skildring av en storbloggare,den fick mig iallafall att tänka till lite. Är det så viktigt i bloggvärden att bli stor att det slutar med en enda stor bluff.
  En helt unik skildring av en bloggare och hennes vardagliga sysslor, jag är ganska säker på att du aldrig läst något liknade. Självklart så är det här ett måste för alla bloggar, kanske ni får en tankeställare ni med.
Bok: Bloggdrottningen
Författare: Therese Loreskär  

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner    Tagged , , , , ,     8 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

8 tankar om “Bloggdrottningen

  1. Du fick mig nyfiken att vilja läsa boken ? Tragiskt att bygga allt på en bluff men säkert ändå mycket att få tips/vad man kan tänka på som bloggare i boken…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.