Bloggandet blir lite lidande

Det är lite dåligt med bloggandet en tid nu, men jag är kvar i bloggvärlden.

Sanningen  är den att jag haft lite att göra, det blir så ibland. Idag har vi dock varit på Sörbydagarna och kollat lite, vi tog sen en sväng upp till min arbetsplats där vi åt en lunch. Efter en promnade upp till Kallinge så har jag nu fixat wi-fiet hos A då deras router var trasig, det blev en ordentlig fart på det kan man ju säga .

Solen är framme så jag hade tänkt mig hjälpa A med att skura altanen så vi kan olja in den sen.

Jag hoppas ni har en trevlig dag med en massa kul .

 

.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.