Blod, svett och tårar!

Godmorgon på er mina vänner och bloggkollegor!
Gissa vad jag gjorde igår kväll, ska ge er ett tips! Bilden nedanför.

Trotts att vi faktiskt var ganska trötta i går så tog vi oss mod att montera upp sängen som hade levererats till oss tidigare under dagen, vi satte gång klockan 18:00 med detta projekt som skulle ta oss tre timmar att bli klara med. På den här tiden lyckades jag komma på ett antal nya svordomar, inte nog med det så lyckades jag skära mig handen på en spik som satt kvar sen de hade monterat ner den. Anna lyckades med bedriften att få en bula av en regel som ramlade ner.

Men på det hela taget gick det ändå ganska bra att montera den i sin helhet, men ska den ut någon gång så kommer den åka ut som kaffeved.

Postar i Lägenheten    Tagged , , , , , , , ,     16 kommentarer    

16 tankar om “Blod, svett och tårar!

  1. Nu vet jag en som är glad 🙂
    SV: Det är det, den är riktigt tyst med. man märker inte av att den igång om man inte tittar på skärmen vill säga. 🙂

  2. Tålamod är en dygd… den hade blivit kaffeved direkt om det gick mot mig …Haha! Dock brukar jag vara bra på det där med att montera saker 😛

Kommentera