Blev inte klar med hela armen

img_20161115_164708Jag blev inte klar med den idag , det var större projekt att skugga än vad jag hade räknat med så vi får dela upp det på två gånger så jag ska ditt igen och göra resten. Jag brukar säga att det inte känns så mycket att gadda sig men den här gången måste jag erkänna att det kändes mer än jag hade räknat med, men det är helt klart värt det så man genomlider den smärta som kommer på vissa ställen.

Det är ganska stora ytor att skugga och jag tycker min tatuerare gör ett strålande jobb med mig som var novis på det här för bara ett år sen, det blir lätt ett gift det här med att tatuera sig.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.