Blev blåst på min lön

Nackdelar med att driva en blogg är att man blir väldigt lätt blåst på pengar, det kommer en dag då något företag vill att du ska publicera ett inlägga och det ska gå fort som bara den för det att komma upp. Vi bloggar har oftast det här som en extra inkomstkälla och vi lägger ner väldigt mycket tid på att skriva inlägg och försöka få det hela att gå ihop.

Detta har hänt mig och det kan hända er så jag vill lägga ut en varningens ord till er, var inte för godtrogna och ifrågasätt alltid och kräv betalning i förskott innan ni publicera inlägget. Jag blev blåst på en ganska ansenlig summa för ett inlägg och ni undrar hur säkert hur jag kunde gå med på det, sanningen är den att jag gjort det innan och det har gått problemfritt alla gånger utom just den här gången.

Ett annat företag sa att jag skulle få den produkt jag skrev men jag fick bara en liten sketen rabatt som knappt täckte tumnageln på produkten. Så varför skriver jag det här nu, jo jag vill varna för företag som utnyttja bloggare.

Jag kommer inte hänga ut företagen här i bloggen utan jag vill ge dem en ärlig chans att bättra sig.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Hur du tjänar pengar på din blogg    Tagged , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Blev blåst på min lön

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.