Bland parfymer och träning

Broken-Heart-Biker-Eau-de-toilette-for-men-100mlGårdagen började väldigt bra tycker jag, efter en mycket trevlig kväll dagen innan så hade jag tänkt ta ett pass på gymmet. Kom ner ditt vid strax efter 12:00 och kom därifrån vid 14:00 så det blev ett ganska bra pass måste jag säga och man var helt utpumpad när man kom hem.

Överlag så måste jag nog säg att det var en redigt bra helg trotts att det inte blev riktigt som jag hade tänkt, jag köpte mig en ny parfym då min var slut som jag haft ett tag, tycker den luktade väldigt bra och fräscht.

Dagens låt är:

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.