Bland karuseller och vändkors

PRODUCT_THUMB_450x450px_TOURNIKET_0Det finns många saker som jag tycker är dråpliga och ganska roliga och som jag ibland skäms för, som exempelvis att jag hatar alla dessa karuselldörrar som har dykt upp överallt. Jag vet att de är bra och att de fyller en bra funktion när man ska in till ett varuhus eller bank eller egentligen var du än ska in , men för mig som är livrädd att fastna i dem så är det här en plåga att ta mig igenom och det är inte kul att fastan där och se ut som en apa i en bur. Samtidigt så kan jag tycka att de är mer praktiska än en vanlig dörr och då fyller de en funktion som är svår att slå med en dörr.

En annan sak jag som händer mig titt som tätt är att jag fastnar i alla dessa vändkors som finns in till tunnelbanan, fatta hur ont det gör när det visar sig att den vägra går runt för att man råkat trycka biljetten fel eller att det är något fel på vändkorset. Det är många gånger som jag svurit över dem även om jag förstår och vet varför de finns, men erkänn att det även hänt er att ni råkat springa rakt in dem?

Men både vändkors och karuselldörrar är något som finns överallt och vi får nog lära oss leva med dem då de fyller en funktion i vårt samhälle.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.